ISOMAT BETOCOLOR-S - Akrylová farba pre vonkajšie povrchy s rozpúšťadlami

Kód: 24300410
Neohodnotené
Značka: ISOMAT
€134,90 €112,42 bez DPH
7-10 dní
Farba
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Akrylová farba s rozpúšťadlami, vyznačujúca sa vysokou odolnosťou voči poveternostným podmienkam, znečisteniu ovzdušia a starnutiu. Preukazuje silnú priľnavosť najmä k povrchom, ako je betón, cementová malta, betónové podlahy atď. Ľahko sa nanáša, rýchlo schne a má veľkú výdatnosť. Umožňuje budove dýchať a zabraňuje karbonizácii betónu. Vytvára bezchybnú matnú povrchovú úpravu.

Detailné informácie

Dlhoročné skúsenosti. Na trhu pôsobíme od roku 2010
Dlhoročné skúsenosti
Na trhu pôsobíme od roku 2010.
Garancia najnižšej ceny na území SR
Garancia najnižšej ceny
na území SR.
Odborné poradenstvo vyškoleným personálom.
Odborné poradenstvo
vyškoleným personálom.
Rýchle dodanie. Tovar skladom doručíme do 48 hodín.
Rýchle dodanie
Tovar skladom doručíme do 48 hodín.

Podrobný popis

ISOMAT BETOCOLOR - S je vysoko-kvalitná akrylová, cementová farba s rozpúšťadlami, vyznačujúca sa vysokou odolnosťou voči poveternostným podmienkam, znečisteniu ovzdušia a starnutiu. Preukazuje silnú priľnavosť najmä k betónovým povrchom, ako je betón, cementová malta, betónové podlahy atď. Ľahko sa nanáša, rýchlo vysychá a má veľké pokrytie. Umožňuje budove dýchať a zabraňuje karbonizácii betónu. Vytvára bezchybnú matnú povrchovú úpravu. Má veľmi vysokú výdatnosť až 12m2/liter, na jeden náter (EN6504-1).

ISOMAT BETOCOLOR-S sa používa na vonkajšie aplikácie na nové alebo staré povrchy všetkých bežných stavebných materiálov, ako je betón, omietka, tehly, azbestocement, sadrové dosky, drevo atď. Nepoužíva sa na bitúmenové povrchy.

Farba:
biela a šedá

Spotreba:
6 m2/liter (2vrstvy)

Technický list:
ISOMAT-BETOCOLOR-S.pdf

Aplikácia:
Pred použitím jemne premiešajte obsah balenia a pridajte riedidlo SM-16 do 10%. ISOMAT BETOCOLOR - S sa nanáša valčekom, štetcom alebo bezvzduchovou pištoľou v dvoch vrstvách. Druhý náter sa nanáša po úplnom vysušení prvého náteru. Teplota počas nanášania a sušenia farby by mala byť medzi + 5°C a + 35°C.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: